Πάρτυ & εκδηλώσεις
Τι προσφέρουμε.
Στις εγκαταστάσεις μας, εκτός από  Paintball, μπορείτε να κάνετε και πολλές άλλες δραστηριότητες. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα παιδικά σας πάρτυ με ή χωρίς Paintball, εταιρικές εκδηλώσεις, bachelor parties, Team building, να διασκεδάσετε στην καφετέρια, να κάνετε πικ νικ και πολλά άλλα.
 1. Εταιρικές εκδηλώσεις
  Βρισκόμαστε στον υπέροχο χώρο του κολυμβητηρίου της Ραφήνας που διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη καφετέρια, catering, χώρους για εσωτερικές και εξωτερικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να απευθυνθείτε σ' εμάς έτσι ώστε να οργανώσουμε τα πάντα στα μέτρα σας.
 2. Paintball για ενηλίκες
  Μπορείτε να έρθετε με την παρέα σας και να απολαύσετε την φύση παίζοντας το πιο συναρπαστικό ομαδικό αντιπολεμικό παιχνίδι του Paintball. Διαθέτουμε τέσσερις ολοκαίνουργιες πίστες που ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, έχουμε την δυνατότητα να τις ενώσουμε και να κάνουνε μία τεράστια ενιαία πίστα.
 3. Paintball για ανήλικους
  Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό μικρότερου διαμετρήματος για να παίξουν παιδιά από 7 ετών και άνω, με περισσότερη ασφάλεια και χωρίς το πρόβλημα του τσουξίματος. Μπορείτε να οργανώσετε τα παιδικά σας πάρτυ χωρίς άλλες σκοτούρες.
 4. Πάρτυ με δραστηριότητες
  Παιδικά πάρτυ από 5 χρονών με δραστηριότητες είναι ότι πιο τέλειο για όλα τα παιδιά που είναι γεμάτα ενέργεια. Μπορούν να κάνουν αναρρίχηση σε ειδικό πύργο, τοξοβολία, τραμπολίνο, σκοποβολή με paintball, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα (τράβηγμα σκοινιού), Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε τρεις δραστηριότητες και θα σας κάνουμε και μία επιπλέον δώρο.
 5. Bachelor Parties
  Μιά υπέροχη ιδέα για να περάσετε τις τελευταίες ημέρες της "ελευθερίας σας" με όλους τους φίλους σας.
 6. Team Building
  Μπορείτε να φέρετε την ομάδα σας και να κάνουμε διάφορα παιχνίδια, δραστηριότητες έτσι ώστε να γίνει καλύτερη σύσφιξη σχέσεων μέσα στην ομάδα.